Farfalle la tigaie

de mihaelar63 in Farfalle, 26 Aug 2013 | 8171 vizualizari

 

Prin frigider tot cate putina sunca, salam uscat, cate putina branza de burduf si ementaler. Andrei cere mare si tare paste ca nu a vazut de o luna. Lasa copile ca te satur eu de paste. Mie-mi plac putin gratinate, dar acum am descoperit o metoda mai rapida. In tigaia Tefal inalta sub capac le "rezolv" rapid .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr farfalle
  • 200 gr salam uscat picant
  • 200 gr sunca
  • 1 buc praz
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 300 gr burduf de oaie
  • 200 cas ementaler feliat
  • busuioc verde
  • sare
  • 50 ml ulei
  • rosii cherry
  • masline verzi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle la tigaie:

Fierbeti pastele in apa si sare  ,,a la dente ''.

Caliti usor salamul , sunca feliate , ardeii taiati cuburi si prazul maruntit  in ulei .

Turnati farfallele peste mezelul si legumele calite , adugati branza de burduf .

Amestecati usor pana se incorporeaza branza si devine un sos cremos .

Garnisiti pe deasupra cu felii de ementaler si puneti capacul sa se inmoaie casul .

Garnisiti cu rosii , masline verzi si busuioc verde .

TIPS-URI

1

Folositi o tigaie inalta teflonata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu legume inabusite si cascaval